Huur een Vespa

Beperkte beschikbaarheid, boek de Vespa op voorhand !

Meer info aan de receptie,
per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 058429900

De wind in je gezicht en de voorbijglijdende natuur geven een echte aparte ervaring. In de verte zie je steeds aanlokkelijke kerktorens die als betrouwbaar ijkpunt eindeloos op je wachten. Bellissimo! Zo’n ervaring vergeet je nooit!

Een automatische Vespa Primavera 50cc staat op u te wachten om de Belgische kust en het West Vlaamse achterland met z'n vlakke polders te ontdekken.

prijs :

  • 70 Euro per Vespa per dag
  • 40 Euro per Vespa voor een halve dag (3 uur)
  • 20 Euro per Vespa per uur
Onze scooters vereisen een geldig rijbewijs B en identiteitskaart. Minimum leeftijd : 21 jaar. Enkel geldig voor personen die logeren in Donny Resorts

© Hotel Villa Select - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - fax ++32 (0)58 42.99.02
Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

Alle voorgestelde prijzen zijn exclusief (toekomstig ingevoerde) toeristenbelasting. Indien deze van toepassing blijkt voor een verblijfsperiode, zal deze gescheiden van de kamerprijs rechtstreeks gefactureerd worden aan de verblijvende gast, ook indien de invoering hiervan nog niet concreet was op het ogenblik van boeking. Deze eventuele taks valt volledig ten laste van de gast, opgelegd door de gemeente, en kan onder geen beding verhaald worden op het hotel.