Hotel Villa Select ligt op de zeedijk van De Panne, niet ver van het centrum van De Panne.

Walckierstraat 7
8660 De Panne

tel +32 58429900

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vlak aan het strand

De ideale verblijfplaats om de kilometers lange stranden, het uitgestrekte natuurgebied of de Polders en “Moeren” te ontdekken in en rond De Panne.  Voor ieder wat wils, zij het te voet, met de fiets of met de auto.

Je kunt Hotel Villa Select ook makkelijk bereiken met het openbaar vervoer.  Er is een tramhalte 200 m van het hotel.  De tramrit naar het station van De Panne duurt slechts enkele minuten.  De treinverbinding van Brussel naar De Panne is heel frequent.  Ook tijdens het weekend is er minstens elk uur overdag een trein.

© Hotel Villa Select - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - fax ++32 (0)58 42.99.02
Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

Alle voorgestelde prijzen zijn exclusief (toekomstig ingevoerde) toeristenbelasting. Indien deze van toepassing blijkt voor een verblijfsperiode, zal deze gescheiden van de kamerprijs rechtstreeks gefactureerd worden aan de verblijvende gast, ook indien de invoering hiervan nog niet concreet was op het ogenblik van boeking. Deze eventuele taks valt volledig ten laste van de gast, opgelegd door de gemeente, en kan onder geen beding verhaald worden op het hotel.