Nieuwsbrief

Nieuws van Villa Select

Nieuwsbrief

We sturen U slechts enkele malen per jaar een email met aankondiging in van de nieuwe promoties en forfaits in Hotel Villa Select.

Marketingtoestemmingen

Hotel Villa Select gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

We gebruiken Elastic Email als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan Elastic Email voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van Elastic Email.

© Hotel Villa Select - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - fax ++32 (0)58 42.99.02
Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

Alle voorgestelde prijzen zijn exclusief (toekomstig ingevoerde) toeristenbelasting. Indien deze van toepassing blijkt voor een verblijfsperiode, zal deze gescheiden van de kamerprijs rechtstreeks gefactureerd worden aan de verblijvende gast, ook indien de invoering hiervan nog niet concreet was op het ogenblik van boeking. Deze eventuele taks valt volledig ten laste van de gast, opgelegd door de gemeente, en kan onder geen beding verhaald worden op het hotel.