Luxe & Gastronomie

Overnachting zondag + diner in Le Fox **

Reserveer of beschikbaarheid nakijken

De reservering wordt bevestigd na controle beschikbaarheid tafel in Restaurant Le Fox.

1 overnachting in een tweepersoonskamer van Villa Select met zicht op zee in laagseizoen van zondag tot maandag

Dit forfait is beperkt geldig.  U kunt de beschikbare data nakijken op de kalender hiernaast.

Zondagavond het gastronomisch verrassingsmenu, inclusief aperitief met amuse, voorgerecht, hoofdgerecht, pre-dessert, dessert, passende wijnen en water en koffie achteraf in tweesterrenrestaurant Hostellerie Le Fox. Dit restaurant ligt vlak tegenover de ingang van Villa Select.


Prijs

186 Euro per persoon voor het forfait in een kamer met zijlings zeezicht 
191 Euro per persoon voor het forfait in een zeezichtkamer
201 Euro per persoon voor het forfait in een hoekkamer met zeezicht

prijzen gebaseerd op kamerbezetting van 2 personen.  Voor prijs eenpersoonskamerDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Hotel Villa Select - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - fax ++32 (0)58 42.99.02
Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

Alle voorgestelde prijzen zijn exclusief (toekomstig ingevoerde) toeristenbelasting. Indien deze van toepassing blijkt voor een verblijfsperiode, zal deze gescheiden van de kamerprijs rechtstreeks gefactureerd worden aan de verblijvende gast, ook indien de invoering hiervan nog niet concreet was op het ogenblik van boeking. Deze eventuele taks valt volledig ten laste van de gast, opgelegd door de gemeente, en kan onder geen beding verhaald worden op het hotel.