Luxe & Gastronomie

Overnachting zondag + diner in Le Fox *

Geniet van een onvergetelijke overnachting in een tweepersoonskamer met adembenemend uitzicht op zee in Villa Select tijdens het laagseizoen van zondag tot maandag.

Let op: dit exclusieve forfait is beperkt geldig, raadpleeg de kalender hiernaast voor beschikbare data.

Op zondagavond kunt u genieten van het gastronomische verrassingsmenu in Hostellerie Le Fox, gelegen vlak tegenover de ingang van Villa Select. Het menu wordt met passende wijnen geserveerd, water, en koffie achteraf. Hostellerie Le Fox is een reeds 38 jaar bekroond sterrenrestaurant en heeft een leuke 16.5 score bij Gault Millau.

Wacht niet langer en boek nu uw verblijf in Villa Select voor deze unieke kans om te genieten van de uitmuntende keuken van Hostellerie Le Fox te ontdekken. Vergeet niet om de beschikbare data te controleren op de kalender hiernaast.

Reserveer of beschikbaarheid nakijken

kies de aankomstdatum

© B&D Services - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - BTW BE 0819124517
hotel De Panne : Hotel Villa Select

Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.
De gemeente De Panne rekent een verblijfsvergoeding aan personen die logeren in De Panne.  Deze wordt apart doorgerekend aan de klant.