Beleef Hotel Villa Select

Even uitblazen aan zee tijdens de herfst

Voor de meest complete weekend- of midweek-verblijven weg ben je bij Hotel Villa Select aan het juiste adres! Bij Hotel Villa Select geniet je het uitgestrekte strand in De Panne, de verkwikkende wandelingen in de natuurgebieden naar Sint Idesbald en Koksijde, tot de gezellige winkels in Nieuwpoort Bad. Dit alles terwijl je logeert in een mooie kamer met zeezicht !

Lekker even een weekendje of midweek ertussenuit in de herfst. Het weer is nog prachtig, de koude dagen zijn nog niet aangebroken, dus waarom niet? Lekker even uitwaaien met zijn tweetjes of met de hele familie. Geniet ook van een strandverblijf aan zee.

Op en top genieten in Hotel Villa Select.

Hotel en Kamers

Een 4-sterren gelegen op de zeedijk in De Panne.  De modern ingerichte kamers zijn voorzien van alle moderne comfort.

Faciliteiten

In het najaar waai je lekker uit op het strand tijdens een verkwikkende strandwandeling om erna gebruik maken van de wellness-faciliteiten in Hotel Villa Select.  Of is het degusteren van ons eigen Beun bier / een verwenkoffie in de bar meer iets voor jou?

  • Villa Select heeft een volledig vernieuwde wellness met zwembad, sauna, cozy relax-ruimte, turks bad en infra rood lampen
  • Onze chef stelt trots elke avond een lekker marktmenu voor in het restaurant.  Het menu is samengesteld uit dagverse producten.
  • Het ontbijt, elke ochtend met een stralend zeezicht.  Ons buffet is gevarieerd, streekgebonden en vooral lekker !

To-do's in en rond De Panne

Overnachten in
Hotel Villa Select

Wij garanderen de laagste prijzen enkel op onze eigen website. Reserveren is makkelijk : kies je aankomst- en vertrekdatum. Klik daarna op Prijs / Beschikbaarheid om verder te gaan

© B&D Services - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - BTW BE 0819124517
hotel De Panne : Hotel Villa Select

Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.
De gemeente De Panne rekent een verblijfsvergoeding aan personen die logeren in De Panne.  Deze wordt apart doorgerekend aan de klant.