Skip to main content

Beleef Hotel Villa Select

Geniet van een rijkelijk ontbijtbuffet met uitzicht op zee bij Hotel Villa Select in De Panne

Als je op zoek bent naar een heerlijk ontbijt met een prachtig uitzicht op de zee, dan is Hotel Villa Select de perfecte keuze. In ons restaurant met zeezicht wordt 's morgens een rijkelijk ontbijtbuffet geserveerd met een breed scala aan streekproducten en specialiteiten van het huis.

Een heerlijk en gevarieerd buffet

Onze gasten kunnen genieten van een heerlijke hartige omelet, verse huisgemaakte yoghurt, gerookte zalm en nog veel meer lekkernijen. En als je van zoetigheden houdt, kun je kiezen uit pannenkoeken of verloren brood. We passen ons ontbijtaanbod dagelijks aan, dus elke ochtend is een verrassing voor onze gasten.

Met zicht op de zee

Terwijl je geniet van al het lekkers dat ons ontbijtbuffet te bieden heeft, kun je ook nog eens genieten van een adembenemend uitzicht op de zee. Het is de perfecte manier om je dag te beginnen en te ontspannen in een rustige omgeving.

Kom ons ontbijt proeven!

Of je nu bij ons verblijft of niet, kom gerust langs en geniet van ons ontbijtbuffet met een prachtig uitzicht op de zee. We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen.

Ontbijt met zeezicht Boek ontbijt als externe gast

Overnachten in
Hotel Villa Select

Wij garanderen de laagste prijzen enkel op onze eigen website. Reserveren is makkelijk : kies je aankomst- en vertrekdatum. Klik daarna op Prijs / Beschikbaarheid om verder te gaan