Beleef Hotel Villa Select

Het perfecte vaderdag geschenk van Hotel Villa Select

Heb je nog geen idee wat cadeau te geven aan jouw partner voor Vaderdag? Zoek niet verder dan Hotel Villa Select in De Panne! Geef hem de ervaring van een privé wellness avond. Dit pakket omvat het gebruik van een sauna, Turks bad, IR lampen en zwembad - alles wat nodig is voor een ontspanning van lichaam en geest.

De privé wellness-ruimte van Hotel Villa Select biedt een exclusieve sfeer waar jij en je partner kunnen ontspannen, zonder enige verstoring van anderen. Nadat je uitgebreid hebt genoten van de faciliteiten, kun je heerlijk uitblazen op de comfortabele ligstoelen. 

Het privé wellness pakket bevat:

  • Het exclusieve gebruik van de privé wellness incl. zwembad tussen 20 en 22 uur
  • Sauna
  • Turks bad
  • IR lampen
  • Comfortabele ligstoelen

Gebruik deze kans om jezelf en je partner te verwennen met een wellness-avond in Hotel Villa Select. Boek nu en trakteer hem op een perfecte Vaderdag!

privé wellness reserveren

Overnachten in
Hotel Villa Select

Wij garanderen de laagste prijzen enkel op onze eigen website. Reserveren is makkelijk : kies je aankomst- en vertrekdatum. Klik daarna op Prijs / Beschikbaarheid om verder te gaan

© B&D Services - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - BTW BE 0819124517
hotel De Panne : Hotel Villa Select

Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.
De gemeente De Panne rekent een verblijfsvergoeding aan personen die logeren in De Panne.  Deze wordt apart doorgerekend aan de klant.