Skip to main content

Beleef Hotel Villa Select

Hotel Villa Select is gelegen bij halte centrum De Panne van de Kusttram

Hotel in De Panne, België nabij halte Kusttram

Als u van plan bent om naar Hotel Villa Select in De Panne te reizen, dan is het gebruik van het openbaar vervoer een handige en milieuvriendelijke manier om daar te komen. Het hotel is gelegen aan de Zeedijk, op slechts enkele minuten loopafstand van de tramhalte van De Panne centrum. In dit artikel zullen we bespreken hoe u het openbaar vervoer kunt gebruiken om naar Hotel Villa Select te reizen.

Trein: Als u vanuit een andere stad of land reist, is de trein een handige en comfortabele manier om De Panne te bereiken. Het NMBS treinstation van De Panne is goed bereikbaar vanuit België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.  Het station van De Panne ligt op 3km van het centrum De Panne.

Tram: De kusttram rijdt langs de hele Belgische kustlijn, van Knokke tot De Panne, en stopt op verschillende haltes waaronder Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort,Middelkerke en Oostende. Het is een leuke en pittoreske manier om de Belgische kust te ontdekken en het biedt een prachtig uitzicht op zee en duinen. De kusttram is een handige optie als u van plan bent om de kuststeden en dorpen te verkennen. De halte "De Panne Zeelaan" ofwel De Panne Centrum is het dichtst bij Hotel Villa Select, op slechts enkele minuten lopen van het hotel.  Er is een vlotte verbinding van slechts een tiental minuten met het treinstation De Panne.

Taxi: Als u liever met de taxi reist, kunt u een taxi nemen vanaf het treinstation van De Panne of een andere nabijgelegen stad. Er zijn verschillende taxibedrijven die actief zijn in de regio en die u graag naar Hotel Villa Select willen brengen.

Fiets: Als u de voorkeur geeft aan een meer actieve manier van reizen, dan kunt u ervoor kiezen om per fiets naar De Panne te gaan. Er zijn verschillende fietsroutes die u kunt nemen om naar De Panne te komen. Bij het hotel is er ook een fietsenstalling waar u uw fiets veilig kunt stallen.

Er zijn verschillende manieren om naar Hotel Villa Select in De Panne te reizen met het openbaar vervoer. Of u nu met de trein, tram, taxi of fiets reist, er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Het is een handige en milieuvriendelijke manier om te reizen en u kunt zo optimaal genieten van uw verblijf in dit prachtige hotel aan de Belgische kust.

Overnachten in
Hotel Villa Select

Wij garanderen de laagste prijzen enkel op onze eigen website. Reserveren is makkelijk : kies je aankomst- en vertrekdatum. Klik daarna op Prijs / Beschikbaarheid om verder te gaan