Skip to main content

Voorjaarspromo

  • Een tweepersoonskamer
  • Maandag tot vrijdag
  • Elke avond het driegangen marktmenu samengesteld uit dagverse producten 
  • 's Ochtends een uitgebreid ontbijt met rechtstreeks zicht op zee.

Hotel Villa Select Midweek Promo: Een Perfecte Getaway om Te Ontspannen aan Zee

Ben je op zoek naar een ontspannende vakantie tijdens de week met je partner? Dan is het hotel Villa Select midweek promo perfect voor jou! Dit charmante hotel ligt in het gezellige De Panne en biedt je alles wat je nodig hebt om te genieten van een verblijf aan zee met wellness.

Over Hotel Villa Select

Hotel Villa Select staat bekend om zijn uitstekende service en gastvrijheid. Het is gelegen vlak aan het strand, wat betekent dat je kunt genieten van een spectaculair uitzicht op zee en adembenemende zonsondergangen.

Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een binnenzwembad, sauna en stoombad, waar je volledig tot rust kunt komen na een dagje aan het strand. In het restaurant wordt elke avond een driegangen marktmenu geserveerd, samengesteld uit dagverse producten, wat garant staat voor heerlijke maaltijden. 

De Midweek Promo

De midweek promo bij Hotel Villa Select is ideaal voor wie even weg wilt van de dagelijkse sleur en echt wilt ontspannen aan zee. Met deze promo boek je een tweepersoonskamer van maandag tot vrijdag en krijg je elke avond een driegangen marktmenu geserveerd. Je kunt ook elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Waarom Kiezen Voor De Midweek Promo?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor de midweek promo bij Hotel Villa Select, hier zijn er slechts een paar:

  • Het hotel bevindt zich op een toplocatie aan het strand van De Panne.
  • Het restaurant serveert heerlijke gerechten samengesteld uit dagverse producten.
  • De faciliteiten van het hotel met Wellness 

Conclusie

Als je op zoek bent naar een ontspannende midweek getaway aan zee met wellness, dan is de midweek promo van Hotel Villa Select zeker een aanrader. Het hotel ligt direct aan zee en biedt alle comfort die je nodig hebt om echt te ontspannen. Het driegangen marktmenu en het uitgebreide ontbijt maken je verblijf compleet. 

Data niet aanpasbaar en enkel geldig voor verblijf van maandag tot vrijdag.
Toeslag specifieke kamer : € 50 per kamer