Skip to main content

Een aantal jaar geleden werd Villa Stella Polaris opgenomen in het aanbod van Hotel Villa Select. 

Dit uiterst gezellige en sfeerrijk ingerichtte vakantiehuis dichtbij zee is de ideale keuze voor gezinnen of kenissen die een verblijf in De Panne willen met een eigen gerieflijke keuken en een mooie tuin.

In de tuin, vlak bij het terras vind je een barbecue.  Enkele uren op het zongerichte terras vertoeven met je familie of vrienden, dat is vakantie.

Villa Stella Polaris is een vakantiehuis aan zee vanwaar je lange wandelingen kunt maken over het strand, zonnebaden, zwemmen en relaxen ligt op 10 minuten wandelen van het strand en slechts 5 minuten van het centrum van De Panne in een rustige villawijk.

Hier geniet je niet alleen van zon, zee en strand, maar ontdek je ook de leuke badplaatsen zoals De Panne zelf, Koksijde, Nieuwpoort en Oostduinkerke.  Er is genoeg te beleven voor jong en oud.

Kortom, ben je op zoek naar een luxe villa, of een gezellige sea lodge? Dan is Villa Stella Polaris een mooie bestemming.

Lees meer over Villa Stella Polaris.

Overnachten in
Hotel Villa Select

Wij garanderen de laagste prijzen enkel op onze eigen website. Reserveren is makkelijk : kies je aankomst- en vertrekdatum. Klik daarna op Prijs / Beschikbaarheid om verder te gaan