Skip to main content

Kerstmis aan zee

Voor kerst hebben we een forfait samengesteld in combinatie met het kerstdiner

Reserveer of prijs en beschikbaarheid nakijken

2 volwassenen en 2 kinderen

22/12 tot 25/12

23/12 tot 25/12

23/12 tot 26/12

2 personen

22/12 tot 25/12

23/12 tot 25/12

23/12 tot 26/12

Voor andere data of een verschillend aantal personen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

  • overnachten in viersterrenhotel Villa Select
  • ontbijt elke ochtend in het restaurant met zeezicht
  • het marktmenu elke avond tijdens je verblijf
  • behalve op zondagavond : het kerstdiner op 24/12: aperitief,  passende wijnen tijdens het diner en koffie achteraf
  • toegang tot de wellness

Bij Hotel Villa Select zetten wij ons dag in dag uit in voor de beste klantervaring. Tijdens kerst schakelen we nog een tandje hoger. Onze keuken- en zaalbrigade gaat tot het uiterste om jouw Kerstavond onvergetelijk te maken. Het is voor hen zelfs een erekwestie om de feesten van voorgaande jaren te overtreffen.

Kerstavondmenu dat je doet watertanden

En als we dan toch willen uitpakken, dan doen we dat zonder reserve! Het menu dat chef-kok Rolf samenstelde bulkt van culinaire hoogstandjes en geuren die je doen watertanden. 

Polderaardappel met zure room en Avruga kaviaar
Pomme de terre des polders à la crème aigre et caviar Avruga

Carpaccio van San Marzano tomaat met garnaaltjes
Carpaccio de tomate San Marzano et cerevettes

Terrine van haas met bosbessen konfituur en volkorentoast
Terrine de lièvre à la confiture de myrtilles et toast complet
____

Winterse hutsepot met fazantenborst
Hôchepot hivernal à la poitrine de faisan

____

Op lage temperatuur in geklaarde boter gegaarde zeeduivel met knolselderemulsie en gewokte paksoi
Filet de Lotte Cuit á basse température au beurre clarifié à l’émulsion de céléri râve et paksoi au wok

____

Gegrilde rug van hertenkalf “Grand Veneur” met butternutcrème en boschampignons
Dos de faon grillé “Grand Veneur” à la crème de courge et champignons des bois

____

Chocolade - citrus creatie
Création autour de chocolat - agrumes