Beleef Hotel Villa Select

Een van 's werelds beste steakrestaurants : Restaurant Carcasse - Sint Idesbald - Koksijde

logo carcasse

Restaurant Carcasse Carcasse staan internationaal aangeschreven als een van de beste restaurants.  Michelin bekroonde het restaurant met 1 michelin-ster en Carcasse van slager Hendrik Dierendonck is eerste Belgische zaak op lijst van ‘s werelds beste steakrestaurants

Het restaurant is gelegen in Sint Idesbald, een deelgemeente van Koksijde.  Je bereikt het restaurant te voet of met de auto in slechts 1700 meter van Hotel Villa Select.

In Carcasse werkt Hendrik Dierendonck, net zoals in de beenhouwerij, van kop tot staart. Niets gaat verloren. Het restaurant en de slagerij zijn met elkaar verbonden, nooit was de weg tussen beide zo kort.

Dierendonck verkoopt niet zomaar vlees. Het is vlees met een verhaal, dat we willen delen met de gasten in Carcasse. Waar komt het vandaan, hoe werd het gekweekt en gevoed. Net zoals in de slagerij draait alles in Carcasse rond ambacht, terroir en passie.

 https://www.carcasse.be/

Overnachten in
Hotel Villa Select

Wij garanderen de laagste prijzen enkel op onze eigen website. Reserveren is makkelijk : kies je aankomst- en vertrekdatum. Klik daarna op Prijs / Beschikbaarheid om verder te gaan

© B&D Services - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - BTW BE 0819124517
hotel De Panne : Hotel Villa Select

Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.
De gemeente De Panne rekent een verblijfsvergoeding aan personen die logeren in De Panne.  Deze wordt apart doorgerekend aan de klant.