Skip to main content

Restaurant - Marktmenu

In ons restaurant bent u nog dichter bij de golven. Beeld u hier nog eens een stralende zon en brekende golven bij in… Dan beseft u al snel dat het hier puur genieten is.

Onze chef: Rolf Coen

Ambassadeur 33 Masterchefs België

Elke dag wordt door onze chef een menu samengesteld uit dagverse producten.  Gevarieerd en telkens in het seizoen. Met voorkeur van streekgebonden ingrediënten.

Enkel hotelgasten kunnen genieten van dit diner.  Zo garanderen we een uitstekende service en een rustige atmosfeer.

Rolf Coen, onze chef

Het

Marktmenu






04/10/2024

Delicatessen uit de zee met schaaldierenjus
Délices de la Mer au jus de carapaces

---

Filet van pladijs met prei , puree en tuinkruidensabayon
Filet de plie aux poireaux, purée et Sabayon aux fines herbes

---

Brownie met framboos
Brownie aux framboises


Kids : PASTA BOLOGNAISE




Hotelgasten

Het avonddiner wordt exclusief voor hotelgasten gereserveerd.




Dagvers

Onze chef stelt elke avond een marktmenu voor, samengesteld uit de dagverse producten.

Reserveer tijdig

Indien U geen half pension hebt geboekt vragen wij U vriendelijk vooraf Uw tafel te reserveren.
Het restaurant is gesloten op zondagavond.



Ook voor de kleinsten

Voor de kinderen wordt een aangepast kindermenu voorzien.